Robot Stofzuiger Fabrikant

Lilin International Group Limited, dat haar dochteronderneming fabrieken in Shenzhen, en Xiamen heeft, is een grootschalige professionele fabrikant en heeft een onafhankelijke R&D centrum dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van robot stofzuigers.Met een krachtige technische groep...... meer

wat is

Lilin International Group Limited, dat haar dochteronderneming fabrieken in Shenzhen, en Xiamen heeft, is een grootschalige professionele fabrikant en heeft een onafhankelijke R&D centrum dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van robot stofzuigers.

Met een krachtige technische groep, geavanceerde verwerking en inspectie faciliteiten en uitstekende service, hebben we de ISO9001 kwaliteitscertificering uitgegeven door DNV bereikt en wij passen de ISO14000 Milieu Certificering toe. Ondertussen, heeft onze jaarlijkse omzet een bedrag bereikt van USD50, 000, 000.

Bovendien bieden wij ook een "Een pakket oplossing", dat onze service aan het verbeteren is aan veel uitbesteden klanten, zijnde onder de overheersing.

 

Het bezit van zelfstandig recht voor import en export, en het uitbreiden tot internationale activiteiten, we zijn nu op zoek naar nog meer samenwerking met buitenlandse klanten op basis van wederzijdse voordelen. Als u geïnteresseerd bent in een van onze producten of service, neem dan gerust contact op met ons voor meer informatie. Wij houden altijd vast aan de grondstelling van eerlijkheid, professionele samenwerking, kwaliteit, concurrerende prijzen en een pakket oplossing service